Bitch please

Varför börjar folk smälla raketer och allt möjligt NU? De vet väl om att nyårsafton är om 24 timmar - inte nu...? Nu låter jag väl bitter, men jag undrar bara.

Hade jag köpt en massa raketer, hade jag minsann skapat en slags anordning som gjorde att alla raketerna smälldes direkt efter varandra. Som anordningen i London Eye förra året! Den var fräck.

Jag tänkte skriva det här igår, men det blev inte av då jag hade gått upp tidigt igen och sedan åkt iväg till Familia med mamma för att förbruka upp våra presentkort där. Jag hittade världens sötaste tröja inne på Cubus för endast fyrtio kronor eller något + en massa strumpbyxor. Yay ♥

 

 
 
Supertidigt

Idag bestämde jag mig för att gå upp supertidigt. Så det gjorde jag. Det vill säga, klockan nio. Jag hade bara sovit i tre timmar så jag var hemskt trött… Men pappa skulle iväg och handla, så jag följde med. Vi var i typ fem olika affärer… Tur att han vet vad han vill ha, så han inte bara står och glor någonstans i tre år.

Pappa gillar godis, minst sagt. Dock (som tur är) är jag inte lika glad för det (bara choklad). Vid lösgodiset fick jag stå och vänta i fem minuter.

Tänk ändå, vilket fenomen i detta land (att ha lösgodis i varje affär). Jag vet att det finns något liknande i U.S.A. och Storbritannien med (plus några europeiska länder också) men inte i Sydkorea. Första gången jag såg att de hade någon form av sånt här lösgodis var på ett shoppingcenter vid namn Coex; när jag såg godisståndet blev mina ögon stora som fotbollar!

 

 
 
Juldan

Det var meningen att jag skulle följa med till mormor och morfar idag för "julmiddag" (landgång) men jag pallade inte riktigt med allt tjohej så jag stannade helt enkelt hemma.