Jag är nyttig

Men seriöst, jordgubbarna var inte så goda... Med risk för att låta nationalistisk; de bästa jordgubbarna är odlade i Sverige, enligt mig!
 
 
 
Utan Facebook

Jag tog ett stort steg häromdagen och "tog bort" (man kan ju bara avaktivera det än så länge) mitt Facebookkonto. Därför att jag insåg att jag hela tiden, som en reflex, gick in där allt för ofta. Och jag gjorde verkligen inget meningsfullt där. Visst, jag kunde se vad mina kompisar höll på med men så var det faktiskt inte. Därför att majoriteten av mina kompisar där postade bara en massa dumma saker. Dessutom så hade jag många bekanta, som jag egentligen fullständigt struntade i men jag vågade inte ta bort dem då de antagligen skulle tro något.

Jag återkommer kanske någon dag, vem vet. Men just nu ger det mig inget, och istället tar det bara min dyrbara tid.

Det känns faktiskt väldigt bra nu! Om folk vill kontakta eller prata med mig, får de ju göra det via de olika meddelandeapparna jag har eller ringa mig, precis som på stenåldern.

 

 
Stolt!

Sen en månad tillbaka har jag nu börjat att träna på gymmet här på korridorsboendet varje dag. Jag powerwalkar på löpbandet i 30 minuter, men sen förra veckan har jag nu ökat till en hel timme. Man blir verkligen riktigt svettig! I början var det verkligen jobbigt med bara 30 minuter, för jag stoppar inte utan har samma takt hela tiden. Och nu är jag så stolt och glad att jag nu orkar en hel timme också!

Har också på allvar börjat att spara mina pengar mer. Skriver ner varenda sak jag spenderar pengar på!

Jag är duktig.