Sista dagen (detta år)...

Min pojkvän ska åka till USA nästa vecka för att jobba där resten av året ut. Så idag var vår sista dag att träffas... Men men, jag känner mig ändå okej! Hoppas att allting går bra för honom där borta, önskar honom bara det bästa. Och när han kommer tillbaka nästa år, om han inte kommer tillbaka tidigare, så kan vi ju träffas igen!
 
Vi åt pizza till lunch (supernyttigt jag vet), och han följde mig hem. Så fort jag kom hem så gick jag och vilade mig, men vaknade cirka en timme senare av att det knackade på min dörr. Det var en kille som arbetade här på mitt boende, och han lämnade över ett blått paket och sa att det var från min pojkvän. I paketet var det en tårta! Blev lite smått chockad - hade ju knappast förväntat mig något sånt här! Min födelsedag är nästa fredag, en fjärde september, och han kände sig lite ledsen för att vi inte kan fira den tillsammans...
 
Min pojkvän sa senare att detta hade han planerat sen förra veckan...
 
Såhär ser/såg tårtan ut:
 
 
 
Nami Island

Jag och min pojkvän åkte till en liten ö vid namn Nami Island. Jättefint! Ville så gärna bada, men tror inte man kunde... Verkade som de hade algsäsong eller något!